Κυριακή 21.07.2024
More

  Τέχνη με τις πολλαπλές όψεις της μητρότητας

  Τις πολλαπλές όψεις της μητρότητας και της γονεϊκότητας από τις πιο τρυφερές έως τις πιο σκοτεινές επιχειρεί να αναδείξει και να εξερευνήσει η έκθεση Ma(t)ternity που φιλοξενείται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους όπου το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια.

  Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαιευτικής Γυναικολογίας που διεξάγεται στην πόλη των Ιωαννίνων και παρουσιάζεται από το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

  Η έκθεση περιλαμβάνει πρωτότυπα έργα φοιτητών και φοιτητριών της Σχολής Καλών Τεχνών που βρίσκονται σε διαλεκτική σχέση με τα έργα της συλλογής του Καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Μηνά Πασχόπουλου.

  Η διάρκεια της έκθεσης είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου και θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 9 το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ