Δευτέρα 27.06.2022
More

  Ένας τιμητικός τόμος για τη Μάρθα Καρπόζηλου

  Σε μία κατάμεστη αίθουσα στον Πολυχώρο Δημ. Χατζής

  Ο Τιμητικός Τόμος με τίτλο «Δώρα Σεμνά», για την Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μάρθα Καρπόζηλου, αφιερωμένος στο επιστημονικό της έργο και την προσφορά της στην ακαδημαϊκή καριέρα και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, σε μία κατάμεστη αίθουσα στον Πολυχώρο Δημ. Χατζής.

  Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Ιωάννης Πολέμης, ο Ανδρέας Μπρούζος, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Αθηνά Βογιατζόγλου, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ για το επιστημονικό της έργο της τιμώμενης μίλησε ο Ομότιμος Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Γιώργος Κεχαγιόγλου.

  Ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης, οι ομιλίες των μαθητριών της Καθηγήτριας που αναφέρθηκαν με συγκινητικά λόγια σε μία διαφορετική επιστημονική, παιδαγωγική, αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση της κας Καρπόζηλου απέναντι στους φοιτητές της. Χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυνε και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ