Τρίτη 16.04.2024
More

  Αναγκαία η στήριξη των επιχειρήσεων

  Με τις ευχές όλων η νέα χρονιά να αποδειχθεί καλύτερη από κάθε προηγούμενη, αν και μόνο με καλούς οιωνούς δεν έχει ξεκινήσει, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων έκοψε το βράδυ του Σαββάτου την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, παρουσία δεκάδων μελών του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής.

  Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάκης Χρυσοστόμου στάθηκε περισσότερο στην αναγκαιότητα της υποστήριξης των επιχειρήσεων από την Κυβέρνηση, καλώντας το υπουργείο Ανάπτυξης να εμβαθύνει τη συνεργασία του με τα Επιμελητήρια. Επέμεινε ιδιαίτερα στην θέσπιση ενός σταθερού και δίκαιου φορολογικού συστήματος που δε θα τιμωρεί, αλλά θα δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης, θα προωθεί την καινοτομία και την ψηφιακή μετάβαση, θα μειώνει όμως παράλληλα τη γραφειοκρατία και το μη μισθολογικό κόστος των επιχειρήσεων.

  Την υποστήριξη των φορέων που εκπροσωπούν εξέφρασαν στους χαιρετισμούς τους η αναπληρώτρια περιφερειάρχη Αγνή Νάκου, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Χριστίνα Τσέτσου και ο πρόεδρος του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ Ιωάννης Τσίγκρος.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ