Τρίτη 27.07.2021
More

  Τρόποι αντιμετώπισης της προβληματικής χρήσης του διαδικτύου και gaming

  Διαδικτυακή εκδήλωση από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και το Κέντρο Κοινότητας του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών

  Την εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν από κοινού το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και το Κέντρο Κοινότητας του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.»  Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο των κοινών δράσεων των συγκεκριμένων φορέων, οι οποίοι στοχεύουν στην αντιμετώπιση σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων και στην προαγωγή υγείαςστην τοπική κοινωνία.

  Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) από τις σελίδες Facebook των διοργανωτών φορέων, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 17:30 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε χωρίς εγγραφή από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε.

  Η εκδήλωση αφορά ενήλικους (γονείς, φοιτητές, εργαζόμενους, κ.ά.) και ανήλικους (μαθητές, έφηβους κ.ά.) που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν το φαινόμενο των εξαρτήσεων γενικότερα και ειδικότερα την προβληματική χρήση Διαδικτύου και Gaming, ώστε να βρουν τρόπους να την αντιμετωπίσουν.

  Στην εκδήλωση θα μιλήσουν κοινωνικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και του Κέντρου Κοινότητας του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών και επαγγελματίες αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ