Κυριακή 14.08.2022
More

  Ενημέρωση και απαντήσεις για τον εμβολιασμό

  Διαδικτυακά τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, στις 18:00.

  Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Συζητάμε με τους νέους και τους γονείς για την πανδημία και το εμβόλιο – Πληροφόρηση και παραπληροφόρηση»  διοργανώνουν το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΒΕΤ) και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.

  Η ενημέρωση θα γίνει διαδικτυακά, τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, στις 18:00.

  Κεντρικό θέμα είναι η πανδημία, το εμβόλιο και η παραπληροφόρηση.

  Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους καθώς όλοι μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή ειδικά σε μια χρονική στιγμή που η ανάγκη για ενημέρωση είναι μεγάλη εξαιτίας και της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων αλλά και της ανησυχίας που υπάρχει.

  Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κ. Καμπουράκης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Αλ. Τσερόλας και ο καθηγητής του ΒΕΤ κ. Γ. Θυφρονίτης μίλησαν για την κοινή πρωτοβουλία που στόχο έχει να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν από μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς για τον εμβολιασμό.

  Όπως υπογράμμισαν θέλουν να υπάρχουν μικρές εισηγήσεις ώστε να δοθεί ο χρόνος να αναπτυχθεί μια συζήτηση και να λυθούν όσο το δυνατόν περισσότερες απορίες υπάρχουν για την ασφάλεια των εμβολίων και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού των νέων παιδιών.

  Στην ενημέρωση συμμετάσχουν επίσης η αναπληρώτρια καθηγήτρια επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ιωάννα Τζουλάκη, ο παθολόγος Γιώργος Παππάς. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούρχας.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ