Κυριακή 22.05.2022
More

  «Επιστροφή» για τις θερινές εκδηλώσεις

  Το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου δημοσιοποιήθηκε χτες. Μετά την πρόσφατη παρουσίασή του, έγινε και η αναλυτική ενημέρωση για τις εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα, εκδηλώσεις που συνιστούν μία πλούσια γκάμα επιλογών παρά τους περιορισμούς που θέτει το πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και η έλλειψη χώρων με ανάλογες προδιαγραφές.

  «Επιστρέφουμε μετά από μήνες που μας φάνηκαν χρόνια. Επιστρέφουμε δυνατότεροι. Επιστρέφουμε με σύνεση και λογική σε μια άλλη πραγματικότητα. Αλλιώς είχαμε σχεδιάσει το φετινό καλοκαίρι. Είχαμε ξεκινήσει, πριν το κλείσιμο των αιθουσών μας εξαιτίας των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, να σχεδιάζουμε με μεράκι το φετινό καλοκαίρι.

  Η πραγματικότητα μας προσγείωσε. Δεν είμαστε εδώ όμως για να μεμψιμοιρούμε για το τι θα μπορούσε να γίνει. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα δυναμικό και εναλλακτικό με λιγότερες ίσως εκδηλώσεις σε μικρότερο χρονικό διάστημα κι όμως ιδιαίτερα πλούσιο τηρουμένων των αναλογιών με ποικίλες εκδηλώσεις σε ολόκληρο το Δήμο Ιωαννιτών», αναφέρει στον χαιρετισμό της στο έντυπο πρόγραμμα η πρόεδρος Ελένη Ακονίδου.«Οι λέξεις κλειδιά είναι «επιστροφή» και «αναγέννηση». Μια επιστροφή που πατά τόσο στο παρελθόν όσο και, ταυτόχρονα, σε ένα εμπλουτισμένο μέλλον», συμπληρώνει.
  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ