Τρίτη 07.07.2020
More

  «Επιστροφή» για τις θερινές εκδηλώσεις

  Το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου δημοσιοποιήθηκε χτες. Μετά την πρόσφατη παρουσίασή του, έγινε και η αναλυτική ενημέρωση για τις εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα, εκδηλώσεις που συνιστούν μία πλούσια γκάμα επιλογών παρά τους περιορισμούς που θέτει το πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και η έλλειψη χώρων με ανάλογες προδιαγραφές.

  «Επιστρέφουμε μετά από μήνες που μας φάνηκαν χρόνια. Επιστρέφουμε δυνατότεροι. Επιστρέφουμε με σύνεση και λογική σε μια άλλη πραγματικότητα. Αλλιώς είχαμε σχεδιάσει το φετινό καλοκαίρι. Είχαμε ξεκινήσει, πριν το κλείσιμο των αιθουσών μας εξαιτίας των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, να σχεδιάζουμε με μεράκι το φετινό καλοκαίρι.

  Η πραγματικότητα μας προσγείωσε. Δεν είμαστε εδώ όμως για να μεμψιμοιρούμε για το τι θα μπορούσε να γίνει. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα δυναμικό και εναλλακτικό με λιγότερες ίσως εκδηλώσεις σε μικρότερο χρονικό διάστημα κι όμως ιδιαίτερα πλούσιο τηρουμένων των αναλογιών με ποικίλες εκδηλώσεις σε ολόκληρο το Δήμο Ιωαννιτών», αναφέρει στον χαιρετισμό της στο έντυπο πρόγραμμα η πρόεδρος Ελένη Ακονίδου.«Οι λέξεις κλειδιά είναι «επιστροφή» και «αναγέννηση». Μια επιστροφή που πατά τόσο στο παρελθόν όσο και, ταυτόχρονα, σε ένα εμπλουτισμένο μέλλον», συμπληρώνει.
  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Ζητήματα υδροκλοπής εξετάζει η ΔΕΥΑΙ

  Άσκησε αντιπολίτευση σκληρή για την ΔΕΥΑΙ όταν βρισκόταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης του δήμου.

  Την Παρασκευή 10 Ιουλίου τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

  Την προσεχή Παρασκευή, 10 Ιουλίου, θα αναρτηθούν στα σχολεία οι βαθμοί των Πανελληνίων 2020, όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

  Τα Γιάννενα μία από τις 100 «έξυπνες πόλεις»

  Μέλος της πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «100 Intelligent Cities Challenge» αποτελεί πλέον ο Δήμος Ιωαννιτών.

  Μ. Ελισάφ: «Αυτονόητη η συζήτηση για τα LED στην Οικονομική»

  Απολύτως απαραίτητη και αυτονόητη χαρακτηρίζει ο Μ. Ελισάφ την συζήτηση του θέματος της ενεργειακής αναβάθμισης οδοφωτισμού στην επικείμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

  Το Πρυτανικό Συμβούλιο για τις αντιστοιχίες των Πανεπιστημιακών Τμημάτων

  Στις 25 Ιουνίου δημοσιεύθηκε η ΥΑ 77275/Ζ1 (Β’ 2549) με τις αντιστοιχίες των Πανεπιστημιακών Τμημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.