Tην Κυριακή 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των διακριθέντων αθλητών για το 2024.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπερειφερειάρχης Ηπείρου, Βασίλης Γοργόλης, οι Αντιδήμαρχοι Ιωαννιτών, Στέφανος Σίντος και Κωνσταντίνος Γκόγκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης και ο Δήμαρχος Ζίτσας,Μιχάλης Πλιάκος,
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Ευθύμιος Βλάχος σημείωσε πως το 2024 ήταν μια χρονιά επιτυχιών για τον Π.Ν.Ο.Ι., καθώς ο Όμιλος εκπλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τους στόχους που είχε θέσει. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις επιτυχίες των νεαρών αθλητών και αθλητριών του Ομίλου, δηλώνοντας αισιόδοξος για μελλοντικές διακρίσεις, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους και τη συμβολή τους στην άρτια λειτουργία του Ομίλου.
Τέλος, τόνισε πως και το 2025 θα είναι χρονιά σκληρής και συστηματικής δουλειάς για τον Π.Ν.Ο.Ι., με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση της κωπηλασίας και την επίτευξη περισσότερων διακρίσεων για τον Όμιλο σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.