Τρίτη 22.09.2020
More

  Σκλήρυνση κατά Πλάκας, νέες θεραπείες και κορωνοϊός

  Η Ένωση Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Β.Δ. Ελλάδας, διοργάνωσε με επιτυχία την Τετάρτη τηρουμένων των δεδομένων ασφαλείας, επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Σ.Κ.Π. – Νέες θεραπείες και κορωνοϊός».

  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκπρόσωποι της Μητρόπολης Ιωαννίνων ο Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ιωήλ, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας Ιωάννης Γεωργίου, της Περιφέρειας Ηπείρου η Αντιπεριφερειάρχης κα Αγνή Νάκου και η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Γιούλα Μητροκώστα, του Δήμου Ιωαννιτών ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Μέριμνα» Ιωάννης Τσίμαρης, η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Μαρκούλα και η Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών και Γ. Διευθύντρια της ΑΜΚΕ «Μέριμβα» Καλλιρρόη Ζηκίδου – Ντάση, δηλώνοντας ότι στηρίζουν τις προσπάθειες της Ένωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Η Σοφία Μαρκούλα, Επιμελήτρια της Νευρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι., Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παρουσίασε στην ομιλία της τις «Νεώτερες Εξελίξεις στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

  Ο Ιωάννης Τσίμαρης, Επιμελητής Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν.Ι. «Γ. Χατζηκώστα», μίλησε για τις «Διαταραχές της Ούρησης στην Π.Σ».

  Τέλος, η Βασιλική Κωσταδήμα, Διευθύντρια Νευρολογίας Ε.Σ.Υ., Νευρολογική Κλινική Π.Γ.Ν.Ι., ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα της «Πολλαπλής Σκλήρυνσης σε σχέση με τον Κορονοϊό (Covid-19)».

  Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν  στηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες της Ένωσης και ιδιαίτερα τους γιατρούς μας για τη συνεχή τους υποστήριξη προς όλους, αναφέρει η Ένωση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Αυτόφωρο για τους αρνητές της μάσκας- Εισαγγελική παρέμβαση

  Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Πλιώτα, για το κίνημα αρνητών μάσκας

  Πρόβλημα συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και ΕΟΔΥ

  Τι δείχνει η σκληρή κριτική του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη

  Ηλεκτρονικά 3471 έγγραφα, εξοικονομώντας 15.000 φύλλα χαρτιού

  Τι φέρνει η «Ίριδα» μέσα σε δύο εβδομάδες στον Δήμο Ιωαννιτών

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

  Έξι μήνες με αναστολή στον γιατρό για απλή δωροληψία

  Ένοχος για δωροληψία κρίθηκε ο ιατρός που προσήχθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων την περασμένη εβδομάδα

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.