Δευτέρα 23.05.2022
More

  Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη

  Εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς», στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων

  Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 20.00, στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς», στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

  Η εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμούς από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και τους Αντιπρυτάνεις Καθηγητές κ.κ. Μηνά Πασχόπουλο και Σπύρο Γεωργάτο.

  Ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Γουλιάμος, πρ. Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών & Τεχνών, με θέμα: «Ερμηνεύοντας τον Μίκη Θεοδωράκη».

  Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Διευθύνει ο κ. Γεώργιος Χλίτσιος.

  Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3lm8nXB 

   Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/event/e2033 την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα. 

  Δεν απαιτείται οποιαδήποτε εγκατάσταση λογισμικού ή προηγούμενη εγγραφή. 

  Η είσοδος επιτρέπεται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:  πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης τελευταίο εξαμήνου ή  αποτελέσματος ελέγχου rapid test 48 ωρών, συνδυαστικά με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Ανήλικοι από 4 έως 11 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά selftest 48 ωρών.  

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ