Τετάρτη 22.03.2023
More

  Έκθεση φωτογραφίας «Ήπειρος και Αστυνομία»

  Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας «Ήπειρος και Αστυνομία» που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, το διάστημα 14 έως 16 Δεκεμβρίου, με εκθέματα από την προσωπική συλλογή του Αιμίλιου Νέου, στο φουαγιέ του Μουσείου Ιστορίας της Ελληνικής Αστυνομίας (πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ) στην Αθήνα.

  Οι επισκέπτες, κατά την διάρκεια της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Ηπείρου, μέρη ορόσημα και τοπία, αλλά και χαρακτηριστικές στιγμές της καθημερινότητας.

  Παράλληλα είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν στο Μουσείο Ιστορίας της Ελληνικής Αστυνομίας, γνωρίζοντας και παρατηρώντας την πορεία της Ελληνικής Αστυνομίας από ιδρύσεως, μέχρι την σημερινή μορφή της, μέσα από τις επίσημες στολές, την υλικοτεχνική υποδομή και ιστορικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα.

  Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη παρουσία του Πρόεδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα

  Του απονεμήθηκε το έμβλημα του Συλλόγου και ο τίτλος του επίτιμου μέλους τιμητικά, από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Παραβρέθηκαν ακόμα ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, πρ.Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρης Οικονόμου, ο Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, πρώην Αρχηγός Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, η Όλγα Γεροβασίλη Βουλευτής Άρτας – πρώην Υπουργός, ο Γιάννης Μπαλάφας Βουλευτής Νότιου Τομέα – πρώην Υπουργός, ο Βασίλειος Γιόγιακας Βουλευτής Θεσπρωτίας, η Μαρία Κεφάλα Βουλευτής Ιωαννίνων κα

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ