Τρίτη 28.06.2022
More

  Έκθεση φωτογραφίας της Μαριλένας Γκόνη

  Με τίτλο «Νησί Ruegen: Fantasy or Reality?»

  Έκθεση φωτογραφίας της Μαριλένας Γκόνη με τίτλο «Νησί Ruegen: Fantasy or Reality?» φιλοξενεί από τη Δευτέρα το Ίδρυμα Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή.

  Η έμπνευση προέρχεται από το νησί της Γερμανίας Ruegen το οποίο είχε εμπνεύσει και τον Γερμανό ζωγράφο David Friedrich, ζωγράφο της ρομαντικής περιόδου και αποτυπώνει εικόνες, μέσω της φωτογραφίας, δημιουργώντας την αίσθηση ενός τοπίου αλλιώτικου και ξένου από τον κόσμο που ξέρουμε και έχουμε συνηθίσει.

  Η Μαριλένα Γκόνη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1993 και αποφοίτησε από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας των Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα το 2016. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της ίδιας σχολής. Ασχολείται με την τέχνη της γραφιστικής, του βίντεο, της φωτογραφίας, του 3D. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλα σεμινάρια φωτογραφίας, με αποκορύφωμα το Photometria Festival, όπου είναι εθελόντρια από το 2016, αναλαμβάνοντας τη θέση της υπεύθυνης βιντεοσκόπησης και φωτογραφικής κάλυψης του φεστιβάλ. Επίσης είναι υπεύθυνη Επικοινωνίας-Marketing.

  Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 28 Αυγούστου (Σούτσου 26 Τηλέφωνο: 2651036 517).

  Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00πμ έως 14.00μμ

  Κάθε Τετάρτη απόγευμα: 6.00 μμ έως 9.00 μμ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ