Σάββατο 31.07.2021
More

  Ioannina Rock City, δύο μέρες όλη η πόλη μια γιορτή της ροκ μουσικής

  To Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει στις 21 και 22 Ιουλίου ένα διήμερο αφιερωμένο στη ροκ μουσική.

  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων προσαρμόστηκε κατάλληλα, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα συνωστισμού μεταξύ των θεατών.

  Το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:

  Την Τρίτη 21 Ιουλίου, από τις 20:30, μία Κινητή Μουσική Σκηνή με το Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers (feat. Bob Saganas) θα ξεκινήσει από την οδό Δωδώνης, θα κατέβει την Αβέρωφ, θα κάνει το γύρο του Κάστρου μέχρι και την οδό Γαριβάλδη.

  Παράλληλα, στην πλατεία Μαβίλη, Rockarolla: καραβάκια με ροκ συγκροτήματα θα πηγαινοέρχονται από το Μώλο μέχρι το 12. Στα καραβάκια συμμετέχουν τα συγκροτήματα: Blues People, Dead or Alive (Bon Jovi Tribute), -στο 1ο καραβάκι- MK’s. Stella J. Lavender- στο δεύτερο καραβάκι.

  Αυτό το ροκ σεργιάνι στη λίμνη θα μεταδοθεί ζωντανά από την Live with us και στο κανάλι του Castle Rock Festival.

  Tην Τετάρτη 22 Ιουλίου, επίσης από τις 20:30, η Κινητή Μουσική Σκηνή θα ξεκινήσει ξανά από την οδό Δωδώνης, θα κατέβει την Αβέρωφ, θα κάνει το γύρο του Κάστρου μέχρι και την οδό Γαριβάλδη με τον Stuart Craig με την μπάντα του και τον μεγάλο καλεσμένο του φεστιβάλ, τον Ronnie Romero, τη φωνή των Richie Blackmore’s Rainbow. Στη Rockarolla, το ένα καράβι θα έχει «μουσικούς» επιβάτες τους Daffodils και τους Fellony Case, ενώ το δεύτερο τους Αυτόπτες Μάρτυρες και τους InΣomnia Band.

  Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

  Για την αποφυγή συνωστισμού δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών στα καραβάκια.

  Όλοι οι Γιαννιώτες καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτό το διήμερο που στόχο έχει όχι μόνο την ψυχαγωγία, αλλά και την τουριστική προβολή και την ανάδειξη της πόλης μας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ