Κυριακή 04.12.2022
More

  Τριήμερο εκδηλώσεων στο Castillo

  Το Castillo bar φιλοξενεί για το τριήμερο 21-22-23 Νοεμβρίου τις εξής εκδηλώσεις:

  *Πέμπτη 21/11*

  Οι SUPERSOUL επιστρέφουν στον δρόμο, με μια μοναδική εμφάνιση στα Ιωάννινα και το Castillo Bar, παρέα με τους Filthy Animals. Η κυκλοφορία του ‘Faith Bender’ σε βινύλιο, έγινε η αφορμή για μια ακόμη εξόρμηση του αθηναϊκού rock ‘n’ roll trio, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην προετοιμασία του νέου υλικού για το δεύτερο studio album τους.

  Είσοδος 5 ευρώ προπώληση /6 ευρώ πόρτα

  *Παρασκευή 22/11*

  Ο James Basdanis παρουσιάζει LIVE με το ANATOLIAN TRIO το πρώτο του ολοκληρωμένο instrumental album με τίτλο “KAEMOS”. Ο κιθαρίστας και δημιουργός Δημήτρης Μπασδάνης, γνωστός και ως James Basdanis, παρουσιάζει LIVE με το ANATOLIAN TRIO [Γιώργος Μέμος (Τύμπανα) και Νίκος Τάγγας (Μπάσο)] του το πρώτο του ολοκληρωμένο instrumental album με τίτλο “KAEMOS”. Ένας συνδυασμός ήχων της ανατολής και πολλά στυλ επηρεασμένα από τη δυτική μουσική συνθέτουν, με γνώμονα την ηλεκτρική κιθάρα και ένα δυνατό μπάσο-τύμπανο. Ένα εκρηκτικό total World-Jazz-Rock Live!!!

  *Σάββατο 23/11*

  Το Σάββατο 23/11 το Castillo φιλοξενει τους θρυλικους INSOMNIA band από τα Γιάννενα οπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του LP “Το Μίλιον”, επανέρχονται δυναμικά με νέο Digital Single με τίτλο “Βloody horn” από το Label του Noisyland Recordings.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ