Σάββατο 23.01.2021
More

  23.000 μαθητές και 115 παραστάσεις

  Μετά από 115 παραστάσεις το σχολείο τελείωσε κι ο Μιμάκης, ο Χαμωλιάς, η Πρινολά, ο Δακρυτζίκος, ο κ.Σκαμβουράς και ο Μέλιος θα κοιμηθούν στα σπίτια τους και θα ξυπνήσουν εκεί.

  Το αριστούργημα του συγγραφέα Μενέλαου Λουντέμη, «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», ολοκλήρωσε με πολύ θετικό απολογισμό, το έργο της Παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

  Πάνω από 23.000 μαθητές και εκπαιδευτικοί, απόλαυσαν τις 115 παραστάσεις στις δυο πόλεις, με περισσότερους από 13.100 μαθητές και εκπαιδευτικούς να γεμίζουν καθημερινά τις 55 παραστάσεις που δόθηκαν στα Γιάννενα, στο «Καμπέρειο» Θέατρο και στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

  Τα ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και Πάτρας, ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές και συνεργάτες της εκπληκτικής παράστασης που πρόσφερε μοναδικές και συγκινητικές στιγμές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και στο κοινό των δύο πόλεων.

  Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Μαίρη Ανδρέου, Θεατρική Διασκευή: Γιάννης Ρήγας, Σκηνικά: Ευαγγελία Κιρκινέ, Πρωτότυπη μουσική: Κλέων Αντωνίου, Κίνηση: Κωνσταντίνα Λάλλου, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Μάγια Ανδριανού

  Φωτισμοί: Richard Antony Λούκας.

  Τους ρόλους του έργου ερμήνευσαν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Βάσω Ασίκογλου, Αλέξανδρος Ζαφειριάδης, Ευαγγελίνα Καριοφύλλη, Σοφία Μπλέτσου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Χρήστος Τσιώτας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ