Κυριακή 21.04.2024
More

  8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά HANDBALL στην Κόνιτσα

  Όλα έτοιμα για το 8ο Χριστουγεννιάτικο Διασυλλογικό Τουρνουά Χάντμπολ Παμπαίδων Β’ στην Κόνιτσα, με τη συμμετοχή εκατό αθλητών από όλη την Ελλάδα.

  Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κόνιτσας, εκεί όπου θα διεξαχθεί και το σύνολο των αγώνων από το απόγευμα της 27ης ως και το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου με ελεύθερη είσοδο, σε πρωινές (09:00-14:00) και απογευματινές (16:00-20:00) αγωνιστικές.

  Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς έχει καθιερωθεί στο ετήσιο καλεντάρι των αθλητικών συναντήσεων χειροσφαίρισης μικρών ηλικιών και τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Χ.ΒΔ.Ε. και της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

  Ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων αποτελεί τον βασικό διοργανωτή του τουρνουά, στο οποίο θα συμμετέχουν επίσης μερικές από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ελληνικού χάντμπολ, Διομήδης Άργους, Γ.Σ. Κερκυραϊκός, Γ.Σ. Παπασιδέρης Κορωπίου, Φέρωνας Βέροιας και Φίλιππος Βέροιας.

  Το τουρνουά συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Κόνιτσας και την Περιφέρεια Ηπείρου και δεν έχει αποκλειστικά αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά εντάσσεται υποδειγματικά στον ετήσιο σχεδιασμό του αθλητικού τουρισμού από τους ανωτέρω Φορείς, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και το όραμα του Α.Ο. Ιωαννίνων για το πώς πρέπει να’ ναι πραγματικά ο αθλητισμός στην περιοχή μας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ