Τρίτη 04.10.2022
More

  Αποχωρεί από τον ΠΑΣ ο Αργ. Γιαννίκης

  Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί και επίσημα ο Αργύρης Γιαννίκης

  Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί και επίσημα ο Αργύρης Γιαννίκης με την ομάδα να ανακοινώνει την αποχώρησή του, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

  Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον τεχνικό, ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε στην ομάδα, ενώ αντίστοιχα εκείνος χαρακτήρισε τον ΠΑΣ ένα από τα σπουδαιότερα κεφάλαια της καριέρας του.

  Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

  «Ζήσαμε τα τελευταία χρόνια πράγματα πρωτοφανή, αντιμετωπίσαμε μαζί, Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και εργαζόμενοι της ΠΑΕ, προβλήματα και δυσκολίες που κάποιες στιγμές έδειχναν ανυπέρβλητα.

  Μπορέσαμε όμως με συλλογική δουλειά να αναδειχτούμε πρωταθλητές της SL2 και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ όμορφη πορεία την SL1 και το Κύπελλο Ελλάδας.
  Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την παρουσία του προπονητή μας, Αργύρη Γιαννίκη, τον οποίο ευχαριστούμε βαθιά αλλά και με τον οποίο σήμερα πρέπει δυστυχώς να αποχαιρετιστούμε καθώς δε θα είναι και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας μας, ελπίζοντας όλων μας οι δρόμοι να συναντηθούν και πάλι.

  Coach Γιαννίκη, σε ευχαριστούμε!!

  Για πάντα Γιαννενάρα.»

  Το μήνυμα Γιαννίκη

  Αντίστοιχα ο κ. Γιαννίκης στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από το pasgiannina.gr:

  «Μετά από δυο χρόνια άκρως επιτυχημένης και επωφελούς συνεργασίας και έχοντας εκπληρώσει τους στόχους της ομάδας (άνοδος στην Super League, άνετη παραμονή, αξιοπρεπής πορεία στο κύπελλο) ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Η μετάβαση στην επόμενη ημέρα για τον ΠΑΣ έγινε με την αγαστή συνεργασία της διοίκησης, που ήταν ενημερωμένη για την απόφαση μου πολύ νωρίτερα . Τα συγκεκριμένα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που προσπάθησαν τον τελευταίο καιρό να παρουσιάσουν την απόφαση μου ως σήριαλ και πως θα έκαναν κακό στην ομάδα δεν έπιασαν τόπο. Με την διοίκηση είχαμε υπέροχη συνεργασία και ένα ανθρώπινο και επαγγελματικό χωρισμό. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Χριστοβασίλη για την υποστήριξη σε όλη την διάρκεια της θητείας μου, αλλά και για την εξαιρετική πρόταση ανανέωσης, δείγμα της αναγνώρισης του έργου μου. Ο ΠΑΣ θα αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα κεφάλαια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και ήταν ιδιαίτερη η τιμή που μου έγινε, ώστε να μπορώ να προπονήσω αυτή την υπέροχη ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές, την ΕΠΣ Ηπείρου και την διοίκηση του ΠΕΑΚΙ. Ιδιαίτερα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της πόλης, τους απανταχού Ηπειρώτες που σε κάθε συνάντηση, μου έδειχναν την αγάπη και την συμπαράσταση τους.
  Εύχομαι σε όλους υγεία και εκπλήρωση κάθε προσωπικής επιθυμίας.»

  Αργύρης Γιαννίκης

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ