Παρασκευή 30.07.2021
More

  Αρέσει στον ΠΑΣ, ο Αλμπάνης

  Προχωρημένες οι επαφές με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του 26χρονου που έχει συνεργαστεί με τον Μεταξά στη Γερμανία

  Τις καλύτερες δυνατές επιλογές μέσα από τις εκατοντάδες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους και εκείνες που προστίθενται καθημερινά από τους μάνατζερ, θέλουν να κάνουν Γ. Χριστοβασίλης και Ηρ. Μεταξάς για τη συγκρότηση του ρόστερ της νέας περιόδου. Με εξαίρεση την αμυντική γραμμή, όπου η ομάδα παρουσιάζεται σχεδόν πλήρης, ο ΠΑΣ θα ενισχυθεί σίγουρα και στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση.

  Παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα πραγματικά, σε σχέση με τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ελάχιστοι, για κάποιους από αυτούς όμως, το ενδιαφέρον είναι πραγματική και μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Χρήστου Αλμπάνη.

  Ο 26χρονος περιφερειακός επιθετικός της ΑΕΚ, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, όμως είναι πιθανό η ΑΕΚ να τον παραχωρήσει ως δανεικό και ο ΠΑΣ έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

  Η άποψη αι διάθεση του παίκτη δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο υπάρχει ένα στοιχείο που μπορεί να παίξει ρόλο στην τελική του απόφαση, εάν η ΑΕΚ τον παραχωρήσει τελικά ως δανεικό και αυτό είναι η γνωριμία του με τον Ηρακλή Μεταξά. Το 2014 ο Αλμπάνης είχε αγωνιστεί στη β’ ομάδα της Φράιμπουργκ, όπου ο Μεταξάς είχε ρόλο στο προπονητικό επιτελείο και έχει ιδίαν αντίληψη για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και τον χαρακτήρα του. Έκτοτε βέβαια πέρασαν αρκετά χρόνια, ωστόσο ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ είναι καλά ενημερωμένος γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, και άλλωστε κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι την περίοδο 2015- 2016 βρισκόταν στην Ελλάδα, ως βοηθός του Σκίμπε στην εθνική ανδρών, επομένως έχει ιδίαν αντίληψη για πολλούς παίκτες που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

  Κοντά σε μεγάλο deal ο Μαυροπάνος με κερδισμένο τον ΠΑΣ

  Στα μεταγραφικά ωστόσο, υπάρχει μία πληροφορία που εφόσον επιβεβαιωθεί και γίνει πράξη, θα φέρει πλατιά χαμόγελα στον ΠΑΣ και στα ταμεία της ομάδας. Ο Ντίνος Μαυροπάνος που αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν στη Στουτγκάρδη από την Άρσεναλ, άφησε άριστες εντυπώσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας και η γερμανική ομάδα έχει κάνει πρόταση αγοράς του έλληνα αμυντικού από τους «κανονιέρηδες». Μάλιστα τα δημοσιεύματα των γερμανικών και αγγλικών sites κάνουν λόγο για συζητήσεις που κυμαίνονται μεταξύ 6-8 εκ. ευρώ. Πώς εμπλέκεται ο ΠΑΣ σε αυτές;

  Στη συμφωνία του ΠΑΣ με την Άρσεναλ για τη μεταγραφή του Μαυροπάνου, που ήταν η ακριβότερη στην ιστορία του ΠΑΣ, ξεπερνώντας τα 2 εκ. ευρώ, υπάρχει όρος με τον οποίο ο ΠΑΣ διατηρεί δικαίωμα μεταπώλησης με ποσοστό 15% σε τυχόν πώληση του Μαυροπάνου από την Άρσεναλ.

  Γίνεται αντιληπτό λοιπόν, ότι σε μία περίπτωση μεταγραφής με ένα ποσό της τάξης των 6 εκ. ευρώ, ο ΠΑΣ έχει λαμβάνειν ποσό που προσεγγίζει το 1 εκ. ευρώ, που αναμφίβολα θα βοηθήσει σημαντικά τη διοίκηση να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ