Τρίτη 04.10.2022
More

  «Δίκοπο μαχαίρι» οι επιλογές για το Σάββατο

  Στενεύουν οι εναλλακτικές επιλογές για τον Γιαννίκη ενόψει ημιτελικού

  Στη δύσκολη θέση, να κληθεί να επιλέξει το μικρότερο δυνατό κακό βρίσκεται ο Αργ. Γιαννίκης στον ΠΑΣ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

  Ο ΠΑΣ είναι βαθμολογικά αδιάφορος σε αντίθεση με την ομάδα του Αγρινίου που έρχεται στα Γιάννενα για να παίξει «με το μαχαίρι στα δόντια», ώστε να πάρει μία πολύτιμη νίκη στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Οι Γιαννιώτες έχουν να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς βασικών παικτών, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ώστε να προλάβουν να είναι έτοιμοι στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Μεγ. Τετάρτη και αφετέρου το ότι δεν έχουν κάποιο σπουδαίο κίνητρο πέρα από την πρώτη θέση στην άτυπη βαθμολογία των πλέι άουτ. Όμως, είναι τουλάχιστον αφελές να πιστέψει κάποιος, ότι ενόψει μίας τόσο κρίσιμης αναμέτρησης όπως αυτή της Μεγ. Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα και δε θα προστατέψουν τους εαυτούς τους και την ομάδα από κάποιον πιθανό τραυματισμό.

  Έτσι, ο Αργ. Γιαννίκης θα κληθεί να αποφασίσει ανάμεσα από όχι και τόσο πολλές εναλλακτικές επιλογές πάντως, εάν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή της αναμέτρησης του Σαββάτου αρκετούς από τους θεωρούμενους βασικούς ή αν θα δώσει ευκαιρίες από την αρχή σε παίκτες όπως οι Νάουμετς, Πανουργιάς, Λώλης, Γροσδάνης, ενδεχομένως και ο Δούμτσης, ώστε να μην επιβαρυνθούν παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης».

  Μπήκαν Κάργας και Κρίζμαν

  Στο μέτωπο των τραυματιών μετά από αρκετές ημέρες υπήρξαν κάποια ευχάριστα, αφού ο Γιάννης Κάργας και ο Σάντι Κρίζμαν συμμετείχαν κανονικά, χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις, κάτι που σημαίνει ότι αμφότεροι υπολογίζονται για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

  Το ενδιαφέρον έχει πέσει στον μολδαβό Μιλιντσεάνου που αναμενόταν να υποβληθεί σε μαγνητική το απόγευμα, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αν και πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ