Δευτέρα 20.09.2021
More

  Το DEREE αποκαλύπτεται στην Ήπειρο! (video)

  Μία μικρή «γεύση» όσων θα παρουσιαστούν το Σάββατο έδωσε στο δελτίο του ITV, ο Χάρης Δασκαλοθανάσης, διευθυντής σπουδαστικών υποθέσεων του Deree

  «Στάση» στην Ήπειρο κάνει το Σάββατο 24 Απριλίου το online ταξίδι του Deree, του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τα σύγχρονα ακαδημαϊκά του προγράμματα.

  Μία μικρή «γεύση» όσων θα παρουσιαστούν το Σάββατο έδωσε στο δελτίο του ITV, ο Χάρης
  Δασκαλοθανάσης, διευθυντής σπουδαστικών υποθέσεων του Deree.

  Deree e-Roadshow 

  Destination: Epirus

  On the way to your future!

  Σάββατο 24 Aπριλίου 2021, 11:00

  To Deree συνεχίζει το διαδικτυακό του ταξίδι στην Ελλάδα, με προορισμό την Ήπειρο.

  Δηλώστε συμμετοχή!

  Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 600 9800 εσωτ. 1317, 1410 ή στο  mpapagrigoraki@acg.edu

  Deree. Δημιούργησε το μέλλον σου όπως το θες εσύ.

  Σχετικά με το Deree – The American College of Greece

  Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 34 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέροντα μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business and Economics, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 8 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

  Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

  Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 146 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο, Λύκειο-IB Pierce, το Deree –που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα– και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ