Τρίτη 18.06.2024
More

  Επιτυχημένη η συμμετοχή του Π.Ν.Ο.Ι. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

  Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) στην Α΄ φάση του 90ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, κατά το διάστημα 9-12 Μαΐου.

  Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η 20μελής αποστολή στα Ιωάννινα, κατατάσσοντας τον Όμιλο στην 10η θέση του συγκεντρωτικού πίνακα.

  Συγκεκριμένα, οι συμμετοχές και οι διακρίσεις:

  • Ντούσκος Άγγελος και Δημοσθένης Κουτσογιάννης χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα δικώπου άνευ εφήβων και 5η θέση στο διπλό σκιφ νέων ανδρών
  • Ντούσκος Άγγελος, Δημοσθένης Κουτσογιάννης, Σεμπάστιαν Καλουιάν και Αντώνης Σπύρος ασημένιο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών
  • Κώτσιας Πάρις Ραφαήλ 4η θέση στο σκιφ εφήβων
  • Καραγιάννη Κατερίνα και Ήλη Άννα Μαρία 6η θέση στο διπλό σκιφ νεανίδων
  • Βλάχος Θεοφάνης και Νούσιας Σπύρος 10η θέση στο διπλό σκιφ εφήβων
  • Βλάχος Θεοφάνης, Μπράφας Σωτήριος, Γαρδίκος Ελευθέριος και Μπασάκος Μιχαήλ 10η θέση στο τετραπλό σκιφ εφήβων

  Εξαιρετική παρουσία είχαν και τα πληρώματα του 2ου τετραπλού σκιφ εφήβων με τους Αγγέλη Ορέστη, Τζίμα Ευάγγελο, Νούσια Σπύρο και Μπίστα Πέτρο και του σκιφ νεανίδων με την Δημητρίου Μαρία. Στο σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη την 13η Μαΐου, ο αθλητής του Ομίλου, Βλάχος Θεοφάνης κατετάγη στην 8η θέση στο σκιφ εφήβων.

  Στην αποστολή συμμετείχε ο προπονητής Νταλαμάγκας Βασίλειος, ο Έφορος, Ντούσκος Βασίλειος και ο Πρόεδρος, Βλάχος Ευθύμιος.

  Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ομίλου, Στέφανος Ντούσκος, δεν συμμετείχε στους αγώνες, προκειμένου να μείνει απερίσπαστος στην προετοιμασία του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

  Ο Πρόεδρος του Ομίλου, εκ μέρους του Δ.Σ., συγχαίρει τους αθλητές και συνολικά την αποστολή για την παρουσία, την αγωνιστικότητα και τα αποτελέσματα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ