Τετάρτη 29.05.2024
More

  Έτοιμο για διεξαγωγή αγώνων το ταρτάν στους «Ζωσιμάδες»

  Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων, μετά τις παρεμβάσεις που υπήρξαν πριν από λίγους μήνες στο ταρτάν του στίβου στους «Ζωσιμάδες», προχώρησε και στη διαγράμμιση του αγωνιστικού στίβου, με αποτέλεσμα το ταρτάν και το στάδιο να είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή αγώνων.

  Με ειδικό συνεργείο το ταρτάν, πήρε την τελική του μορφή, λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν για τα αθλήματα του στίβου. Η αρχή αναμένεται να γίνει με τους σχολικούς αγώνες, καθώς και με τους διασυλλογικούς, οι οποίοι και θα διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

  Με την ολοκλήρωση και της διαγράμμισης η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, εκφράζει την ικανοποίησή της για την παράδοση ενός πλήρους λειτουργικού αγωνιστικού χώρου για τα αθλήματα του στίβου.

  Λειτουργία εξωτερικών χώρων άθλησης το τριήμερο

  Εν τω μεταξύ, και με αφορμή το τριήμερο της Αποκριάς, η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων, κάνει γνωστό, πως την Καθαρά Δευτέρα (18 Μαρτίου), όλοι οι εξωτερικοί χώροι άθλησης του ΠΕΑΚΙ (Λιμνοπούλα, Πανηπειρωτικό και «Ζωσιμάδες»), θα παραμείνουν κλειστοί για το κοινό.

  Οι εξωτερικοί χώροι άθλησης θα είναι κανονικά ανοιχτοί, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας, το Σάββατο 16 και την Κυριακή, 17 Μαρτίου.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ