Κυριακή 26.06.2022
More

  Ναυαγεί του Βιέρα, στροφή σε Ευρώπη

  Πρόταση στον Μανουσάκη του Εργοτέλη φέρεται να έχει κάνει ο ΠΑΣ

  Στα Ιωάννινα βρίσκεται από την Τρίτη ο Γ. Χριστοβασίλης, για μία σειρά συναντήσεων και επαφών για ζητήματα της ομάδας, όπως είναι οι εργασίες που πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα στους «Ζωσιμάδες» όπως και στο Πανηπειρωτικό.

  Το μείζον θέμα για τον ΠΑΣ είναι φυσικά, αυτό του προπονητή, με την περίπτωση του ουρουγουανού Βιέρα, να οδηγείται σε ναυάγιο κυρίως επειδή ο 53χρονος τεχνικός δεν είναι εύκολο να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του, αλλά και επειδή, όπως φημολογείται, εξετάζει και άλλες προτάσεις, περισσότερο ενδιαφέρουσες από αυτήν του ΠΑΣ και του ελληνικού πρωταθλήματος Έτσι, ο πρόεδρος του ΠΑΣ στρέφει το ενδιαφέρον του για τον νέο προπονητή του ΠΑΣ στην ευρωπαϊκή αγορά, με επίκεντρο κάποιες περιπτώσεις στη Γερμανία και την Αυστρία.

  Αρέσει ο Μανουσάκης

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 23χρονος επιθετικός του Εργοτέλη, Μανουσάκης, δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος της SL2, με 10 τέρματα έχει μπει στο στόχαστρο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Η εφημερίδα «Πατρίς» της Κρήτης, αναφέρει, ότι ο ΠΑΣ έχει καταθέσει πρόταση απόκτησης του νεαρού επιθετικού και είναι εξαιρετικά πιθανό ο Μανουσάκης, να «ανηφορίσει» από την Κρήτη στα Ιωάννινα.

  Προετοιμασία από 1η Ιουλίου

  Για πρώτη φορά μετά από χρόνια στο μεταξύ, ο ΠΑΣ ενδέχεται να μην κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι, αλλά σε άλλο προπονητικό αθλητικό κέντρο, ενδεχομένως και στο εξωτερικό. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και σε συνάρτηση με την άφιξη του νέου προπονητή της ομάδας, που προφανώς θα έχει λόγο στην τελική επιλογή για το προπονητικό κέντρο. Αναφορικά με τις ημερομηνίες της επιστροφής των παικτών του ΠΑΣ στη βάση τους, αυτή έχει προσδιοριστεί για το τέλος του μήνα, ώστε να γίνουν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, πιθανότατα από την 1η Ιουλίου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ