Κυριακή 24.10.2021
More

  Ο Τεντόγλου υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στην Ευρώπη

  Οι φίλοι του στίβου μπορούν να τον ψηφίσουν στα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας έως τις 3 Οκτωβρίου

  Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

  Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους και κορυφαίος στον κόσμο βάσει επίδοσης, αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη σπουδαίου τίτλου.

  Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι αποτελεί πλέον έναν από τους αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού κι αυτό χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις στο σύνολο των αγώνων, όπου συμμετείχε. Ο Τεντόγλου ήταν υποψήφιος στην ψηφοφορία της ενότητας ανερχόμενος αθλητής της Ευρώπης το 2017 και το 2018.

  Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν τον αθλητή μας στα social της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σε Instagram, Facebook και Twitter έως τις 3 Οκτωβρίου.

  Υπενθυμίζεται πως, στις 2 Αυγούστου, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με μια τεράστια επίδοση στο τελευταίο του άλμα στον τελικό του μήκους ανδρών, που του χάρισε το χρυσό.

  Ο Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε πρώτος Ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ., επίδοση που έπιασε στο 6ο και τελευταίο άλμα του ανατρέποντας όλα τα δεδομένα, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 4ος στην κατάταξη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ