Τρίτη 25.06.2024
More

  Οριστικά στην Α1 ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

  Οριστικά στην Α1 μπάσκετ θα αγωνίζεται ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC.

  Και με τη βούλα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανήκει πλέον στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ! Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποδέχθηκε την πρόταση της Ομοσπονδίας, ως πρώτη επιλαχούσα, να πάριε τη θέση του Παναθλητικού Συκεών, που δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και η ΕΟΚ συμπεριέλαβε την ομάδα της πόλης στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α1!
  Με ανάρτησή της η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ και την Παρασκευή στις 13.00 στα Λιθαρίτσια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα προκειμένου να ενημερώσει το κοινό της πόλης και τους φιλάθλους για τις επόμενες κινήσεις της.

  Οι απαιτήσεις είναι προφανές, ότι ανεβαίνουν όχι ένα, αλλά πολλά επίπεδα και η Διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καλείται να υπερβάλλει εαυτόν προκειμένου να ανταποκριθεί, κάτι όμως που ισχύει και για το αγωνιστικό τμήμα και τον προπονητή Γ. Σιαμέτη και τους συνεργάτες του.

  Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα βρει απέναντί τους ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Νίκη Λευκάδας, Εσπερίδες, Ελευθερία Μοσχάτου, Καλύβια, Πανιώνιος, Σπόρτιγκ και Κρόνος Αγίου Δημητρίου.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ