Σάββατο 25.03.2023
More

  Παράταση στην αγωνία (των άλλων)

  Ανίσχυροι να αποφασίσουν κάτι οριστικό, γνωρίζοντας ότι δεν έχουν και τη δύναμη να το επιβάλλουν οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα 2 συνεδρίασαν και πάλι το μεσημέρι της Δευτέρας, χωρίς να καταφέρουν να οριστικοποιήσουν τις αποφάσεις τους.

  Η ενδεχόμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της συζήτησης για τις περισσότερες ΠΑΕ, με τον ΠΑΣ να κρατά ουδέτερη στάση, αφού δεν έχει λόγο να συνηγορήσει ή να βρεθεί απέναντι, από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στη SL1.

  Ο συνεταιρισμός έδειξε πάντως να συμφωνεί, ότι ανεξάρτητα από τις εξελίξεις, οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα πρέπει να διεξαχθούν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με εκκρεμότητα τα πλέι οφ. Μοναδική περίπτωση να μη διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι να αποφασιστεί γρηγορότερα η αναδιάρθρωση από την ΕΠΟ και τη SL1 (αποδοχή της) αλλά και την ΕΡΤ.

  Φήμες για επιστροφή Λίλα

  Στο μεταξύ, δημοσίευμα αλβανικού site εμφανίζει τον Άντι Λίλα, μία ανάσα από την επιστροφή του στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από πόστο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

  Και ο ίδιος ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ, που πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ανέλαβε καθήκοντα προέδρου του αντίστοιχου ΠΣΑΠ στην Αλβανία, είχε εκφράσει την διάθεσή του να επιστρέψει κάποια στιγμή στα Γιάννενα, κάνοντας μνεία στην άριστη σχέση που είχε με την οικογένεια Χριστοβασίλη αλλά και γενικότερα με τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ