Πέμπτη 29.07.2021
More

  Πρωταθλητής ο Ν.Ο.Ι. στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

  Πρώτος στη βαθμολογία ο ΝΟ Ιωαννίνων με 328 βαθμούς ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας

  Άφησε στην 2η θέση τον ΝΟΘ που συγκέντρωσε 303,5 βαθμούς, ενώ τρίτος στον σχετικό πίνακα ο ΟΕΑΝΑ Βόλου με 166.5 βαθμούς.

  Αναλυτικά όλη η βαθμολογία ΕΔΩ  

  Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι σε σχέση με την περσινή χρονιά πέντε περισσότερα σωματεία μπήκαν στον πίνακα των μεταλλίων φτάνοντας τα 26 από τα 29 που συμμετείχαν ενώ πέρυσι είχαν κερδίσει μετάλλιο τα 21 από τα 28 που είχαν συμμετάσχει στο 85ο.

  Συγχαρητήρια από την Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ

  Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές και τη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, για την σημαντική επιτυχία να αναδειχθεί ο σύλλογος Πρωταθλητής, στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

  Όπως αναφέρει:

  «Οι κωπηλάτες του ΝΟΙ, χάρη στη σκληρή και μεθοδική δουλειά βρέθηκαν και πάλι στον «θρόνο» του Πρωταθλητή Ελλάδος στην Κωπηλασία, κάτι που φυσικά γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση όλους μας, ενώ επίσης κατάφεραν να πάρουν και την τρίτη θέση στον πίνακα των μεταλλίων, συγκεντρώνοντας 18 μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά, 10 ασημένια και 2 χάλκινα.

  Η Επιτροπή Διοίκησης στέκεται αρωγός στις προσπάθειες και της κωπηλασίας, για ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους.»

  Ο Δήμος Ιωαννιτών

  «Ο Δήμος απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων ο οποίος αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλητής Ελλάδος.

  Οι αθλητές του ΝΟΙ, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες όπως αυτές που ζήσαμε και ζούμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας, απέδειξαν ότι η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αφοσίωση στο στόχο  είναι εφόδια που οδηγούν στην κορυφή.

  Η Διοίκηση, οι προπονητές και όλοι οι αθλητές που μετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνέχισαν την μακρά παράδοση που έχει η πόλη μας στην κωπηλασία.

  Μας έκαναν περήφανους. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες, σημαντικότερες διακρίσεις.»

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ