Πέμπτη 25.07.2024
More

  Πρωταθλήτρια νεανίδων η Δημοσθένους!

  Την 1η θέση κατέκτησε η 14χρονη αθλήτρια του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων (-17) ξίφους μονομαχίας

  Την 1η θέση κατάφερε να κατακτήσει η 14χρονη αθλήτρια του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ναυσικά – Όλγα Δημοσθένους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων (-17) ξίφους μονομαχίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου στο Ο.Α.Κ.Α.

  Πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση ανάμεσα σε 63 αθλήτριες, στην πλειονότητά τους μεγαλύτερης ηλικίας και περισσότερο έμπειρες, η αθλήτρια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έφτασε ως τον τελικό όπου και αναδείχτηκε νικήτρια με σκορ 15-9.

  Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα, αφού ευχαρίστησε την οικογένεια της και τον προπονητή της Ανδρέα Καραμάνη, δήλωσε ότι επόμενος στόχος της είναι η συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Ομάδα.

  Δεύτερη θέση για τους εφήβους

  Ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα για την γιαννιώτικη ξιφασκία αποτέλεσε η δεύτερη θέση που κατέκτησε η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.

  H ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποτελούμενη από τους Ευάγγελο Παπαϊωάννου, Νικηφόρο Παπαδόπουλο, Νικόλαο Σούκερα και Βασίλη Στεργίου, ξεκινώντας από την 7η θέση στο ranking σε σύνολο 15 ομάδων, με απίστευτο πάθος και τεράστια ψυχικά αποθέματα, επικράτησε διαδοχικά των αντιπάλων της σε αγώνες που κρίθηκαν στο τελευταίο χτύπημα, φτάνοντας ως τον τελικό όπου και ηττήθηκε με ισόπαλο σκορ λόγω του κανονισμού για παθητικό παιχνίδι.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ