Πέμπτη 15.04.2021
More

  Πρώτες προσθήκες στο Καρπενήσι

  «Κλεισμένη» θεωρείται η περίπτωση Σάλιακα- Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αυτές των Ασίγκμπα, Κεϊτά.

  Με διπλή προπόνηση, νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα προκειμένου να μην εκτίθενται στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν και στην περιοχή, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ.

  Στις προπονήσεις παίρνουν μέρος πλέον όλοι οι παίκτες του ρόστερ, με τις προσθήκες και κάποιων νέων από τα τμήματα υποδομής, που έχουν ξεχωρίσει οι κ.κ Γιαννίκης και Μπαδήμας και που πιθανότατα κάποιοι εξ αυτών θα ταξιδέψουν στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

  Στα μεταγραφικά δεν αναμένονται εξελίξεις άμεσα τουλάχιστον, με εξαίρεση ίσως την περίπτωση του Σάλιακα, που θεωρείται «κλεισμένος» από τον ΠΑΣ, όμως η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, θα πρέπει να αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας. Ο αριστερός αμυντικός θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι με την υπόλοιπη αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

  Οι τελευταίες δύο ημέρες στο μεταξύ, έφεραν στο προσκήνιο πολλά ονόματα υποψήφιων παικτών να αποκτηθούν από τον ΠΑΣ. Μεταξύ αυτών και κάποιες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν πράγματι την ομάδα, αρκεί να ικανοποιούνται οι οικονομικοί όροι της ΠΑΕ και τα δεδομένα για τη νέα χρονιά, που για όλες τις ομάδες θα είναι διαφορετικά.

  Η περίπτωση του Ασίγκμπα που φεύγει από τη Λαμία, αν και η τελευταία κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει όπως και του Κεϊτά του Πανιωνίου είναι από εκείνες που αξίζουν προσοχής, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώνεται κάτι από την ΠΑΕ. Αθηναϊκά μέσα επίσης επιμένουν, ότι ο Ντουρμισάι θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για τον ΠΑΣ, ενώ κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον Μάνο, που έκανε προσφυγή από τον ΟΦΗ, να ενδέχεται και αυτός να επιστρέψει στον ΠΑΣ, όπου αγωνίστηκε πρόπερσι ως δανεικός για έξι μήνες.

  Ετοιμάζεται η νέα εμφάνιση

  Τέλος, η επίτευξη της συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την εταιρεία Hall of Brands για την ένδυση της ομάδας που επισημοποιήθηκε την Δευτέρα φέρνει πιο κοντά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η νέα εμφάνιση του ΠΑΣ είναι σχεδόν έτοιμη και θα παρουσιαστεί στο κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία φανέλα – έκπληξη, που θα ενθουσιάσει τους φίλους του ΠΑΣ. Αναφορικά με τη λειτουργία της μπουτίκ της ΠΑΕ, η υπάρχουσα στην οδό Φ. Τζαβέλλα θα διακόψει τη λειτουργία της και η εταιρεία του κ. Σιόντη εξετάζει εναλλακτικά σενάρια. Ένα από αυτά είναι η λειτουργία της μπουτίκ σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης, πολύ κοντά στο Εθνικό στάδιο, ένα δεύτερο η λειτουργία τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα ενός Pas Store, εντός των καταστημάτων Hall of Brands και ένα τρίτο, κάποιας μορφής λειτουργία καταστήματος σε χώρους του Εθνικού σταδίου, αν και κάτι τέτοιο δύσκολα θα προχωρήσει, επειδή πρόκειται για εμπορική λειτουργία σε ιδιοκτησία της ΓΓΑ.

  Εγνατία Οδός

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ