Δευτέρα 24.06.2024
More

  Σιγή ασυρμάτου στον ΠΑΣ…

  Στην ανακοίνωση – δήλωση που αναμένεται να κάνει στο τέλος του μήνα η οικογένεια Χριστοβασίλη στρέφεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

  Το «πωλητήριο» που ανακοίνωσε η ΠΑΕ δεν προκάλεσε και κάποιο κύμα επενδυτικού ενδιαφέροντος για λόγους που χρειάζονται περαιτέρω ανάλυση, σίγουρα όμως δεν είναι του παρόντος.

  Στο σήμερα, η οικογένεια Χριστοβασίλη θα κληθεί να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και στη συνέχεια αφού αυτό γίνει με την – αυτονόητη για τους πολλούς τουλάχιστον – δήλωση περί πρόθεσης ενίσχυσης της ομάδας και οριοθέτησης του στόχου της επανόδου στη Σούπερ Λίγκα, να λάβει τις αποφάσεις της για το τεχνικό επιτελείο και το ρόστερ. Το βασικό θέμα που πρέπει να απαντηθεί, είναι αυτό της τεχνικής ηγεσίας και το αν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας ο Γ. Γεωργουλόπουλος ή αν στραφεί σε κάποιο άλλο πρόσωπο.

  Επίσης όμως θα πρέπει να ληφθούν και αποφάσεις σχετικά με τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κυρίως στις θέσεις εκείνες που έχουν άμεση σχέση με την επαφή διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος.

  Η «Ε» είχε αποκαλύψει την πρόταση του Παν. Χριστοβασίλη στον Γιώργο Ντάσιο να επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες» με τις δύο πλευρές να φέρεται πως έχουν συμφωνήσει να τα ξαναπούν σύντομα.

  Εφόσον το θέμα του προπονητή και των συνεργατών του και της στελέχωσης του επιτελείου σε καίριες θέσεις, ολοκληρωθεί, τότε θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός υλοποίησης του ρόστερ με τις αποχωρήσεις – πωλήσεις παικτών να είναι σε πρώτο πλάνο.

  Άλλωστε σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα τουλάχιστον ως προς τα εξασφαλισμένα ή προσδοκώμενα έσοδα, καμία ΠΑΕ δεν ξεκινά από μία ισχυρή οικονομική αφετηρία και ο ΠΑΣ συγκαταλέγεται έτσι κι αλλιώς στην κατηγορία των ομάδων που θα έχουν ένα «σφιχτό» μπάτζετ, το οποίο θα προσδιοριστεί εν πολλοίς και από τα πιθανά έσοδα που θα προκύψουν το καλοκαίρι από τις πωλήσεις παικτών.

  Στη «βιτρίνα» προς πώληση έχουν βγει οι Ροσέρο, Σόρια, Εραμούσπε, Καραχάλιος και όποιος άλλος παίκτης μπορεί να φέρει πρόταση αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ