Παρασκευή 14.06.2024
More

  Βιώσιμη ανάπτυξη με στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης

  Η διασύνδεση και η εξωστρέφεια, η ενεργειακή εξοικονόμηση, η πρόσβαση σε επενδυτικούς και χρηματοδοτικούς πόρους, η ανάπτυξη των υποδομών στην περιφέρεια ήταν μερικά μόνο από τα σημεία που συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε η Νέα Αριστερά Ιωαννίνων με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

  Στη συνάντηση που έγινε ενόψει των ευρωεκλογών, συμμετείχαν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Φιλήμων Καραμήτσος και η Αντωνία Ζέρβα, μαζί με μέλη του κόμματος ενώ τις βασικές θέσεις του Επιμελητηρίου παρουσίασε ο πρόεδρος Ευθύμιος Χρυσοστόμου.

  Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν και οι προτάσεις του Επιμελητηρίου για την ΠΕ Ιωαννίνων και την Ήπειρο, από τις οποίες ξεχωρίζουν η στήριξη της αεροπορικής σύνδεσης Ιωαννίνων- Ηρακλείου και ο οδικός άξονας Ιωαννίνων- Κακαβιάς, καθώς και η σύνδεση της Ιόνιας με την Πρέβεζα ενώ στις προτάσεις περιλαμβάνεται και η έναρξη της συζήτησης για τη δυνατότητα σιδηροδρομικής σύνδεσης από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

  Συζητήθηκαν αναλυτικά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι 15 χιλιάδες επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου και η ανάγκη για ολοκληρωμένες πολιτικές στήριξης της επιχειρηματικότητας.

  Για τη Νέα Αριστερά η βιώσιμη ανάπτυξη περνά μέσα από τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

  Κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Φιλήμονα Καραμήτσο και την Ελένη Παπαθανασίου επισκέφθηκαν επίσης την γιαννιώτικη επιχείρηση πληροφορικής και τεχνολογίας Terracom και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εργαζομένους της επιχείρησης και τον πρόεδρο και συνιδρυτή Στέλιο Γκούσκο, εκ μέρους της διοίκησης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ