Πέμπτη 20.06.2024
More

  Σοκ για την Ελεούσα, χάνει την άνοδο στα χαρτιά – Τι απαντά

  Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στην Ελεούσα και ένα λάθος που έγινε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής, θα κοστίσει πιθανότατα την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

  Ο Άρης Φιλιατών που τερμάτισε στην τέταρτη θέση στους αγώνες μπαράζ, κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Παπαρούνα που σκόραρε κιόλας, καθώς είχε ήδη δεχθεί τρεις κίτρινες και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

  Στη Θύελλα προφανώς πίστευαν ότι η τιμωρία της μίας αγωνιστικής αφορά στη συμπλήρωση των τεσσάρων καρτών όπως και στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν ισχύει όμως και έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Άρης Φιλιατών θα είναι η τρίτη ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο με την Ελεούσα να μένει εκτός, χάνοντας στα χαρτιά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Περιβολίου και επιπλέον και τρεις ακόμη βαθμούς.

  Οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά

  Θέση για την ένσταση αντικανονικής συμμετοχής του Στέφανου Παπαρούνα που κατέθεσε ο Άρης Φιλιατών στην Πειθαρχική της ΕΠΟ, πήρε η ομάδα της Θύελλας Ελεούσας.

  Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

  Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας και όλους όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα. Σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε ο Αρης Φιλιατών για χρησιμοποίηση εκ μέρους μας τιμωρημένου παίχτη στον αγώνα με την Αναγέννηση Περιβολίων (5-0), ότι την υπόθεση χειρίζονται ήδη δικηγόροι και η ομάδα μας σε περίπτωση καταδικαστικής ποινής που θα μας στερήσει την άνοδο στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, θα καταθέσει έφεση στην απόφαση θεωρώντας πρωτίστως ότι οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά και θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όποιον επιχειρήσει να διαπομπεύσει το κύρος της πιο τίμιας και καθαρής ομάδας κατά την διαδικασία των αγώνων μπαράζ και καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

  Προηγούμενο άρθρο
  Επόμενο άρθρο

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ