Σάββατο 04.02.2023
More

  Στην Α’ Εθνική και φέτος η ομάδα Γιάννενα WFC

  Από την Α’ Εθνική δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ και το νέο πρωτάθλημα θα έχει 22 ομάδες χωρισμένους σε δύο ομίλους.

  Πιο αναλυτικά, ανακοινώθηκε η αναδιάρθρωση των Γυναικείων Πρωταθλημάτων για την περίοδο 2020-21, όπως προέκυψε από το Πρακτικό της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου και την τροποποίηση της Ε.Ε. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

  –  Αύξηση του αριθμού των ομάδων της Α’ Κατηγορίας από δώδεκα (12) σε είκοσι δύο (22) και δημιουργία δύο (2) Ομίλων.

  –  Προβιβασμό από τη Β’ στην Α’ Κατηγορία, των δέκα (10) ομάδων που συγκέντρωσαν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας την περίοδο 2019-2020, την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά (34 ομάδες) και όχι ξεχωριστά στον καθένα από τους τέσσερις ομίλους της κατηγορίας.

  -) Προβιβασμό από τη Γ΄ στη Β’ Κατηγορία δέκα (10) ομάδων και συγκεκριμένα:

  α) Όσον αφορά τους Ομίλους 1ος – 6ος, προβιβάζονται οι ομάδες οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, η κάθε μία στον Όμιλο της (πρωτοπόροι των 6 Ομίλων), σύνολο έξι (6) ομάδες και

  β) Όσον αφορά τον 7ο και 8ο Όμιλο που ο καθένας είναι χωρισμένος σε δύο (2) Περιφέρειες, προβιβάζονται οι ομάδες οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, η κάθε μία στη Περιφέρεια του Ομίλου της (πρωτοπόροι των 4 Περιφερειών). Σύνολο τέσσερις (4) ομάδες.

  – Δεν θα υποβιβασθεί καμία από τις ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ Κατηγορίας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ