Σάββατο 13.04.2024
More

  Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Βόλο

  Με μία προπόνηση στο γήπεδο των Ζωσιμάδων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει Βόλου την Πέμπτη. Το πρόγραμμα είχε βιντεονάλυση του επερχόμενου αντιπάλου, ενώ οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στο τακτικό κομμάτι.

  Σόρια και Τούτου μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Νάγκι ακολούθησε μέρος της προπόνησης και αναμένεται να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σήμερα, οπότε και η προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ.

  Ο διαιτητής

  Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα στον Βόλο με την τοπική ομάδα και τον ΠΑΣ. Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας και ο Πολυχρόνης Κωσταράς της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με τέταρτο τον Σταύρο Τσιμεντερίδη της ΕΠΣ Κοζάνης. Στο VAR επελέγη ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) με AVAR τον Ανδρέα Φωτόπουλο (Αθηνών). Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλειος Τεροβίτσας (Αιτ/νιας).

  Κανονικά η αγωνιστική

  Κανονικά θα διεξαχθεί η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο, με το το παιχνίδι και του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Υπήρξε αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, αλλά μετά την ψηφοφορία στη Super League απορρίφθηκε.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ