Πέμπτη 11.04.2024
More

  Στις 11 και 12 Ιουλίου το 26ο Ηπειρωτικό Rally

  Μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλη την ανθρωπότητα και φυσικά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το 26ο Ηπειρωτικό Rally ετοιμάζεται να πάρει εκκίνηση. 

  Ο αγώνας που διοργανώνει η ΕΛΕΤΑ θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουλίου και θα αποτελέσει, τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτου 2020 ενώ θα διεξαχθεί με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και προστασίας της δημόσιας υγείας.

  Στο πρόγραμμα προβλέπεται η πραγματοποίηση πανηγυρικής εκκίνησης το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 21:00 στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων. Αυτό γίνεται, αναφέρουν οι διοργανωτές, μετά και την τελευταία ενημέρωση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάση πως από 1η Ιουλίου επανεκκινούν οι δραστηριότητες με αντικείμενο την οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παράστασης με παρουσία κοινού δηλαδή συναυλίας και καλλιτεχνικής εκδήλωσης καθώς και οι υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων.

  Εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με την εξάπλωση του covid-19 και νέες οδηγίες από την Κυβέρνηση, τότε θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση σχετικά με την πανηγυρική εκκίνηση.

  Οι ειδικές διαδρομές δεν έχουν αλλάξει συγκριτικά με την περυσινή χρονιά. Έτσι, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την γρήγορη, εντυπωσιακή και τεχνική «Δωδώνη» των σχεδόν 12 χιλιομέτρων και την πολύ γρήγορη Κωστάνιανη των σχεδόν 7 χιλιομέτρων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 3 φορές.

  Τα συνολικά χιλιόμετρα θα είναι 145,80, εκ των οποίων τα 60,90 θα είναι αγωνιστικά.

  Ο τερματισμός θα γίνει στο χώρο του Service Park στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.

  Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ, ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 23:59.

  Το παράβολο συμμετοχής, ανεξάρτητα από κυβικά είναι 300€, για νέους αγωνιζόμενους 188€ και για τα ταμειακά ενήμερα μέλη της ΕΛΕΤΑ 200€.

  Ο αγώνας γίνεται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου κα του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς και με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του Δήμου Δωδώνης, της ΕΛ.ΑΣ, του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και του ΠΕΑΚΙ.

  Στο www.eleta.eu και στο www.facebook.com/eletasport/  όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις αμέσως επόμενες ημέρες τον Συμπληρωματικό Κανονισμό και video με τις διαδρομές του Αγώνα, καθώς διαδικτυακά και το Road Book του αγώνα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ