Πέμπτη 08.12.2022
More

  Στο Run Greece Ιωάννινα τρέχουμε για την άνοια

  Στις 9 Οκτωβρίου οι αγώνες στα Γιάννενα

  Για ένατη χρονιά διοργανώνεται στα Γιάννενα ο αγώνας δρόμου Run Greece Ιωάννινα 2022, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

  Στις 9 Οκτωβρίου, η καρδιά του αθλητισμού χτυπά στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ενώ φέτος το μήνυμα είναι «Τρέχουμε για την άνοια».

  Το Run Greece Ιωαννίνων, όπως ανέφεραν ο αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης,  και ο αντιδήμαρχος Νίκος Τσόλης είναι ένας αγωνιστικός θεσμός για την Ήπειρο που διοργανώνεται για 9η χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ.

  Ένας θεσμός που υπηρετεί τα ιδεώδη του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του εθελοντισμού. «Σε αυτόν τον θεσμό καλούμε όλους να συμμετάσχουν τρέχοντας στην μοναδική διαδρομή των Ιωαννίνων με τις υπέροχες ομορφιές και την πλούσια ιστορία. Η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει το δρομικό κίνημα και τον μαζικό αθλητισμό γιατί είναι μοναδική εμπειρία η συμμετοχή σε έναν αγώνα που δίνει την ώθηση στους ανθρώπους να αγωνιστούν σε όλα πλέον τα επίπεδα» τόνισαν μεταξύ άλλων.

  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Βασιλείου εκ μέρους του Επιμελητηρίου.

  «Θέλω να καλέσω όλους στον αγώνα και να ευχηθώ καλή επιτυχία σ’ όλους, όσοι συμμετέχουν σ’ αυτή την όμορφη, αθλητική γιορτή» είπε η κα. Φωτεινή Αγγέλη
  πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.

  Τέλος, η επιστημονική υπεύθυνη από το Κέντρο Ημέρας της ΕΨΕΠ ψυχολόγος Μαρία Κούλα, κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στον αγώνα που φέτος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση για την άνοια. Μια ενημέρωση αναγκαία καθώς η άνοια είναι η «πανδημία του μέλλοντος» και χρειάζεται όλοι μας να είμαστε ενήμεροι για αυτή.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ