Πέμπτη 26.11.2020
More

  Ταρτάν στίβου στο γήπεδο της Λιμνοπούλας

  Τα Γιάννενα έχουν προτεραιότητα για τη δημιουργία ενός μεγάλου κλειστού, ενώ θα εξεταστεί η δυνατότητα για ταρτάν στο γήπεδο. Αυτό προέκυψε από την επίσκεψη στα Γιάννενα  του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, ο οποίος χτες είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και να διαπιστώσει από κοντά τις εργασίες αναβάθμισης που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα.

  Ο κ. Μαυρωτάς, με δηλώσεις του από το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, εξήρε την Επιτροπή Διοίκησης για το έργο της και υποσχέθηκε πως η άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστεί.

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έδειξε για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητήριου, για την εξέλιξη του οποίου ενημερώθηκε από τα μέλη της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ.

  Παράλληλα, τόνισε ότι άμεσα θα εξεταστεί η μετατροπή του στίβου στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, από χωμάτινο σε ταρτάν, ενώ δήλωσε θετικός σε ό,τι αφορά την μελλοντική κατασκευή ενός ακόμα κλειστού γυμναστηρίου μεγάλης χωρητικότητας θεατών.

  «Το στοίχημα είναι να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ήδη υπάρχουν και στη συνέχεια να εξετάσουμε την δυνατότητα ενός μεγάλου κλειστού. Μια τέτοια εξέλιξη είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, στο οποίο τα Γιάννενα έχουν προτεραιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρωτάς.

  Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κόλοκας, αφού ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για την επίσκεψη, επισήμανε ότι στόχος όλων στο ΠΕΑΚΙ είναι τα Γιάννενα να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στον αθλητικό χάρτη της χώρας.

  «Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματείας, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε τα Γιάννενα εκεί που τους αξίζουν», σημείωσε.

  Ο κ. Μαυρωτάς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό, για το οποίο τόνισε πως μπορεί να ανήκει διοικητικά στην Περιφέρεια Ηπείρου και όχι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ωστόσο ενισχύει την προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Γιάννενα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Aσφαλή εμβόλια τέλη Δεκεμβρίου – αρχές Ιανουαρίου

  To πλάνο της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

  Υπό αστυνομικό κλοιό η απεργιακή κινητοποίηση

  Εικόνα μιας αστυνομοκρατούμενης πόλης στα Ιωάννινα

  Τι προβλέπεται για νοικοκυριά, θέρμανση, πληττόμενους κλάδους

  Τα νέα μέτρα στήριξης, που θα τεθούν άμεσα σε ισχύ, υπερψηφίστηκαν χθες από τη Βουλή

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.