Σάββατο 28.01.2023
More

  Θα αποκτήσει «Διόσκουρο» ο Τσίνο στον ΠΑΣ;

  Συνεχίζεται η αναζήτηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε συνεργασία με τον Θαν. Στάικο για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, που θα είναι σε θέση να πλαισιώσει τους Εραμούσπε και Παντελάκη, αφού μετά την αποχώρηση Μπαγκαλιάνη, ο μόνος διαθέσιμος στόπερ είναι ο νεαρός Μπακαδήμας.

  Οι εκ των έσω λύσεις πάντα βρίσκονται, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο και κανείς δε μπορεί να ρισκάρει μία περίπτωση απουσίας ενός εκ των δύο βασικών λόγω τιμωρίας ή και τραυματισμού. Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε άλλωστε έχει ήδη συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ατρόμητο.

  Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ΠΑΣ έχει εντοπίσει και έχει επικεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες σε δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών από τη Λατινική Αμερική, με μοναδικό κοινό τους χαρακτηριστικό, ότι αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί και είναι αριστεροπόδαροι.

  Η μία περίπτωση πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες αφορά σε έμπειρο στόπερ από την Αργεντινή, με παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία της χώρας του, ενώ η δεύτερη αφορά σε νεαρό στόπερ από την Ουρουγουάη, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις.

  Ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν φήμες εμπλέκουν για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τον 22χρονο Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό Χερόνιμο Μπορνταγκαράι, που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες από την Ντανούμπιο, ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης, με χρηματιστηριακή αξία 300.000 ευρώ. Η περίπτωσή του είναι όντως ενδιαφέρουσα, πλην όμως υπάρχει ο προβληματισμός για ένα παίκτη που πρώτη φορά θα βγει έξω από τη χώρα του για να αγωνιστεί σε μία άλλη ομάδα. Από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πάντως όπως το συνηθίζουν, κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τις επαφές της με παίκτες που τους ενδιαφέρουν, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πλέον, ότι ο ΠΑΣ θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ