Τετάρτη 10.08.2022
More

  Το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου τα «Εν Νικοπόλει Άκτια 2021»

  Με αγώνες κολύμβησης σε Αμβρακικό Κόλπο και Ιόνιο 

  Με αγώνες κολύμβησης σε Αμβρακικό Κόλπο και Ιόνιο που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Πρέβεζας, τo Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πρέβεζας και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας  συνεχίζουν τις δράσεις  αθλητισμού και πολιτισμού στο πλαίσιο των “Εν Νικοπόλει Άκτια 2021”.

  Ο σχεδιασμός  των ανοιχτών για όλους εκδηλώσεων έχει εκπονηθεί με όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ αναφορικά με τον covid 19.

  To πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει:

  Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου:

  Αγώνας 1000 m

  Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.

  Αφετηρία: Θαλάσσια περιοχή Ακτίου (Πούντα)

  Τερματισμός: Θαλάσσια περιοχή μπροστά στο Δημαρχείο Πρέβεζας

  Παιδικός αγώνας 300 m

  Ώρα έναρξης: 11:30 π.μ.

  Αφετηρία -τερματισμός: Θαλάσσια περιοχή μπροστά στο Δημαρχείο Πρέβεζας.

  Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος, τονίζεται δε ότι οι κολυμβητές θα κολυμπήσουν με δική τους ευθύνη, ενώ θα υπάρχει ομάδα υποστήριξης από γιατρούς και φυσικοθεραπευτές.

  Θα λειτουργήσει γραμματεία μπροστά στο Δημαρχείο τo Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 09:00 – 11:00 π.μ, ενώ οι ανήλικοι αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους ότι συμμετέχουν με προσωπική τους ευθύνη.

  Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στη μαγική και βραβευμένη για την ασφάλεια της παραλία του Μονολιθίου θα διεξαχθούν οι παράκτιοι αγώνες 3 και 6 km.

  Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ οι κολυμβητές θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test (48 ωρών) ή μοριακό τεστ (72 ωρών).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ