Σάββατο 08.05.2021
More

  (Ξ)έμειναν στα Γιάννενα οι ξένοι του ΠΑΣ

  Δύσκολα περνούν οι ημέρες για όλους τους παίκτες του ΠΑΣ, όμως έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας αντιμετωπίζουν αναμφίβολα οι ξένοι παίκτες της ομάδας.

  Η απαγόρευση της κυκλοφορίας και των μετακινήσεων προκάλεσε ένα επιπλέον πρόβλημα για τους παίκτες της ομάδας, που προστέθηκε όμως στο ήδη υπάρχον, αφού οι περισσότερες πτήσεις από και προς το εξωτερικό έχουν διακοπεί. Έτσι, οι πέντε ξένοι παίκτες του ΠΑΣ, Κρίζμαν, Νάουμετς, Σεργκερασβίλι, Κάστρο και Λέο, παραμένουν στα Γιάννενα, χωρίς ουσιαστική δυνατότητα επιστροφής τους στις πατρίδες τους.

  Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει και είναι βέβαιο, ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου, όπως είχε ανακοινωθεί, με την υποσημείωση ωστόσο, ότι αυτό θα γίνει εφόσον ανασταλεί η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.

  Το ασκησιολόγιο που ακολουθούν οι παίκτες με τις οδηγίες του κ. Ντουρουντού είναι καθημερινό, ενώ υπάρχουν και διαφοροποιήσεις ώστε η εφαρμογή του, να είναι όσο γίνεται περισσότερο διασκεδαστική.

  Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα τελούν εν αναμονή των εξελίξεων και των αποφάσεων που θα ληφθούν κάποια στιγμή για το πρωτάθλημα και για το εάν, με ποιον τρόπο και πότε θα ολοκληρωθεί.

  Ανυπολόγιστη οικονομική ζημία

  Τόσο στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όσο και στις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα και της Σούπερ Λίγκα 2, κάνουν υπολογισμούς για τις οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης με τον κορωνοϊό, χωρίς κανείς να είναι σε θέση σήμερα να πει με βεβαιότητα που θα φτάσει η κατρακύλα. Έσοδα δεν υπάρχουν από καμία πηγή, τα έξοδα «τρέχουν», ενώ και οι θεσμικές παρεμβάσεις σε επίπεδο ομοσπονδίας και διοργανώτριας αρχής δεν έχουν καμία ουσιαστική επίδραση στα οικονομικά δεδομένα των ομάδων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ