Κυριακή 13.06.2021
More

  37χρονη πέταξε από το μπαλκόνι της πετρέλαιο σε νεαρά κορίτσια

  Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ η γυναίκα συνελήφθη από τις αρχές

  Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκαν δύο 15χρονα κορίτσια χθες το βράδυ, όταν μία γυναίκα τους πέταξε από το μπαλκόνι της πετρέλαιο, με τον ισχυρισμό ότι την ενοχλούσαν.

  Το περιστατικό σημειώθηκε στον Βύρωνα λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την γυναίκα, η οποία βγήκε στο μπαλκόνια της και έκανε παρατήρηση σε τέσσερα κορίτσια, τα οποία βρίσκονταν από κάτω και σύμφωνα με την ίδια έκαναν φασαρία.

  Όταν είδε η 37χρονη, ότι τα 15χρονα κορίτσια δεν αποχωρούσαν, βγήκε στο μπαλκόνι και τους πέταξε πετρέλαιο, το οποίο έπεσε πάνω σε δύο από αυτά.

  Τα νεαρά κορίτσια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένα με ερεθισμό στο κεφάλι και στο πρόσωπο στο νοσοκομείο Παίδων.

  Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε την γυναίκα. Σε επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, εάν γνώριζε τα κορίτσια και είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα απάντησε αρνητικά, επιμένοντας ότι την ενοχλούσαν, που φώναζαν κάτω από το σπίτι της.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ