Δευτέρα 18.10.2021
More

  Αποφάσισε να κάνει το χατίρι στα παιδιά με την αγορά κουταβιού αλλά έπεσε στο λάθος άνθρωπο

  Θύμα κυκλώματος που εμπορεύεται τάχα κουτάβια έπεσε μια γυναίκα

  Θύμα κυκλώματος που εμπορεύεται τάχα κουτάβια ράτσας μπουλντογκ έπεσε μία Ηρακλειώτισα η οποία θέλησε να πραγματοποιήσει το όνειρο των μικρών παιδιών της και να τους αγοράσει ένα σκύλο…

  Βρήκε την αγγελία σε μεγάλο site και ξεκίνησε την επικοινωνία με τον πωλητή… δήθεν εκτροφέα. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ο απατεώνας άρχιζε να ζητά και άλλα ποσά τη μία για κλουβί και την άλλη για εμβόλια. Συνολικά του κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 800 ευρώ και κουτάβι δεν έλαβε ποτέ.

  Όπως φαίνεται άλλωστε και από τις συνομιλίες που έχει στη διάθεση του το cretapost.gr, η γυναίκα ζητά από τον πωλητή να στείλει συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα για να παραλάβει το κουταβάκι, κάτι που ο επιτήδειος δε δέχεται καθώς όπως της αναφέρει η παράδοση θα γίνει μόνο μέσω μεταφορικής εταιρίας με την οποία συνεργάζεται και την καθησυχάζει μέσω μηνυμάτων ότι όλα είναι υπό έλεγχο και σε λίγες μέρες τα παιδιά της θα έχουν στην αγκαλιά τους το σκυλάκι.

  Όταν ο σκύλος δεν ερχόταν ποτέ στο Ηράκλειο του ζήτησε πίσω τα χρήματα της. Φυσικά και δεν της τα επέστρεψε ποτέ παρά τις εκκλήσεις και απειλές ότι θα του κάνει μήνυση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ