Τρίτη 28.06.2022
More

  Την δολοφόνησε 5 λεπτά από το σπίτι της και κάλυψε το πτώμα της με φύλλα

  Τραγικό τέλος είχε μια 28χρονη εκπαιδευτικός

  Τραγικό τέλος είχε μια 28χρονη εκπαιδευτικός στην Βρετανία αφού δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε να συναντήσει μια φίλη της. Όλα συνέβησαν σε μια απόσταση 5 λεπτών και το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε καλυμμένο με φύλλα σε πάρκο του νοτιοανατολικού Λονδίνου.

  Αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας της Sabina Nessa, υποστηρίζουν ότι η 28χρονη δασκάλα έφυγε από το σπίτι της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (17/9) με σκοπό να συναντήσει μια φίλη της σε μια pub. Η κοπέλα θα πέρναγε και από το πάρκο Cator προκειμένου να φτάσει στο The Depot bar στην Pegler Square. Μια διαδρομή που υπολογίζεται στα 5 λεπτά…

  Η Sabina Nessa, σύμφωνα με τις αρχές, δέχθηκε επίθεση από κάποιον άγνωστο γύρω στις 20:30 το βράδυ, ενώ το πτώμα της βρέθηκε την επόμενη μέρα, το Σάββατο (18/9), από κάποιον που είχε βγάλει τον σκύλο βόλτα στο πάρκο. Σύμφωνα με την Daily Mail, το πτώμα της 28χρονης ήταν κάτω από ένα τεράστιο σωρό φύλλων.

  Οι Αρχές θεωρούν ότι η Sabina Nessa δολοφονήθηκε και έτσι αντιμετωπίζουν την υπόθεση, ενώ πιστεύεται ότι ο άνθρωπος που της αφαίρεσε την ζωή πιθανώς να την είχε στοχοποιήσει. Τα πρώτα αποτελέσματα των ιατροδικαστών, όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν ασαφή και για αυτό θα γίνουν και άλλες εξετάσεις.

  Ως ύποπτος για την δολοφονία της 28χρονης εκπαιδευτικού, λίγες ώρες αφότου εντοπίστηκε το πτώμα της, συνελήφθη ένας άνδρας περίπου 40 ετών. Την Τετάρτη όμως αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία εις βάρος του.

  Η δολοφονία της Sabina Nessa έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις καθώς πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι δρόμοι του Λονδίνου δεν είναι ασφαλείς για τις γυναίκες. Επίσης, έφερε μνήμες από τον άδικο χαμό της 33χρονης Sarah Everard.

  Με πληροφορίες από Daily Mail

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ