Σάββατο 13.04.2024
More

  ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν εκ νέου οι αιτήσεις για τις 775 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία

  Ξεκίνησε και πάλι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ, σχετικά με τις 775 θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία.

  Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε σήμερα την επανεκκίνηση της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων, που αφορά στην κάλυψη με σειρά προτεραιότητας 775 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Υπενθυμίζεται πως η διακοπή της διαδικασίας προέκυψε λόγω τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια της υποβολής αιτήσεων.

  Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον ΑΣΕΠ. Η προθεσμία υποβολής τους λήγει τέλος του μήνα και συγκεκριμένα την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι.

  Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητά να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μόνο μέσω του ιστότοπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), ακολουθώντας τα εξής βήματα: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση. Η υποβολή της αίτησης ολοκληρώνεται όταν επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και όταν ο 20αψήφιος κωδικός του παραβόλου είναι σε κατάσταση «Πληρωμένο».

  Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ