Τετάρτη 08.12.2021
More

  Διευκρινίσεις για το take away από τον Π. Σταμπουλίδη

  Ανάρτηση του γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, στο twitter

  Σε αναγκαίες διευκρινίσεις για την απαγόρευση παραμονής των πελατών στα καταστήματα εστίασης με τις μεθόδους take away και drive through προχώρησε με ανάρτησή του στο twitter ο γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

  Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία τροποποιείται η απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.6877/29.1.2021 κοινής υπουργικής απόφασης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00» (Β’ 341). Σε αυτή την απόφαση, και για να μη δημιουργούνται παρερμηνείες, διευκρινίζεται από τον γενικό γραμματέα -με την παράθεση του σχετικού αποσπάσματος- ότι: «Οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και καθ’ οδόν εξυπηρέτησης (drive-through) επιτρέπονται μόνο στο πλαίσιο των λόγων μετακίνησης των πολιτών που ορίζονται στην παρούσα, χωρίς πάντως την παραμονή πελατών στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ευθύνης των επιχειρήσεων αυτών».

  Το tweet του Παναγιώτη Σταμπουλίδη για το take away

  Βασικό θέμα συζήτησης, όπως σημειώνει ο υπουργός σε ανάρτησή του στο twitter, ήταν τα προβλήματα του κλάδου λόγω της πανδημίας και τα μέτρα στήριξής του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ