Κυριακή 26.06.2022
More

  «Έχουμε σώσει πολλά παιδιά τον καιρό που είναι στη φυλακή», λέει καταγγέλων στην υπόθεση Λιγνάδη

  «Έχω μάθει, όμως, πως όταν είμαι σωστός και έχω δίκιο, ούτε το μάτι μου θα κρύβω, ούτε το στόμα μου θα κλείνω»

  Ο Αλί, που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε λίγες ημέρες πριν την δίκη του Έλληνα σκηνοθέτη, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή τριών ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

  Ο Αλί από την Αίγυπτο, που κατοικεί πλέον στην Σουηδία μίλησε σε podcast του Unfollow, αποσπάσματα του οποίου παρουσίασε ο ΑΝΤ1.

  «Έχουμε σώσει πολλά παιδιά τον καιρό που είναι στη φυλακή» λέει μεταξύ άλλων ο Αλί, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό που θέλει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για «να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

  Δεν έκατσα να σκεφτώ τι θα γίνει μετά, με ποιον πάω να τα βάλω λέει ο Αλί, «δεν είχα μιλήσει προηγουμένως με κανέναν για το θέμα. Ούτε σε οικογένεια, ούτε σε φίλους, ούτε σε ψυχολόγο. Όταν έκανα τη μήνυση, ο Λιγνάδης δεν ήταν προφυλακιστέος. Δύο μέρες μετά, νομίζω, μπήκε στη φυλακή» είπε μεταξύ άλλων.

  Ο νεαρός άνδρας αποκάλυψε ακόμα ότι όταν εκμυστηρεύτηκε στους φίλους και την οικογένειά του όσα συνέβησαν, εκείνοι φοβήθηκαν.

  «Πού πας και τα βάζεις, μου έλεγαν. Το είχα ακούσει αυτό συχνά στην Ελλάδα. Έχω μάθει, όμως, πως όταν είμαι σωστός και έχω δίκιο, ούτε το μάτι μου θα κρύβω, ούτε το στόμα μου θα κλείνω. Θέλω να σταματήσει όλο αυτό. Είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου και ακούω το όνομά του, μετά από δέκα και πλέον χρόνια, για ένα ίδιο περιστατικό με το δικό μου. Αυτό σημαίνει πως τόσο καιρό έκανε αυτά που είχε κάνει και σε μένα» συνεχίζει ο Αλί.

  Ο ίδιος δεν αμφιβάλει ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. «Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω απλά να τελειώσει το θέμα και να ακουστεί η φωνή της δικαιοσύνης.» λέει ενώ σημειώνει πως έχει κουραστεί από τις διάφορες απόψεις που ακούγονται για την υπόθεση.

  «Με έχουν κουράσει οι πολλές φωνές που ακούγονται απ’ όλες τις πλευρές. Πιστεύω πως θα γίνει το σωστό, ώστε την επόμενη φορά που θα βρεθεί τέτοιος εγκληματίας, να έχει και όρια. Είναι επαγγελματίας εγκληματίας» καταλήγει ο  Αλί.

  Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται την Παρασκευή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ