Παρασκευή 02.06.2023
More

  Έφοδος της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη –5 συλλήψεις ανηλίκων

  Σε 5 συλλήψεις προχώρησε σήμερα Παρασκευή το πρωί η Ασφάλεια Αθηνών στην Πολυτεχνειούπολη.

  Πρόκειται για ανήλικους που συνδέονται με τη συμμορία που εξαρθρώθηκε τον περασμένο χειμώνα και χρησιμοποιούσε τις φοιτητικές εστίες ως ορμητήριο για παράνομες πράξεις.

  Πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφαλείας Αθηνών σήμερα το πρωί στην Πολυτεχνειούπολη, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι 5 ανήλικοι που συνδέονται με τη συμμορία σε κτίριο των φοιτητικών εστιών.

  Οι ανήλικοι που φοιτούν σε ΕΠΑΛ της περιοχής χρησιμοποιούσαν κλεμμένο μηχανάκι και είχαν καταλάβει 3 εστίες στον 6ο όροφο και άλλη μία εστία στον 10ο όροφο των παλιών εστιών του Πολυτεχνείου ως ορμητήριο για ληστείες σε καταστήματα και διακίνηση ναρκωτικών σε Ζωγράφου, Βύρωνα και Καισαριανή.

  Σύμφωνα, επίσης, με τις ίδιες πληροφορίες, οι ανήλικοι συλληφθέντες είχαν μπουκάρει στις φοιτητικές εστίες με λοστούς και σφυρί. Έσπασαν την πόρτα του θυρωρείου και προκάλεσαν και άλλες ζημιές στον χώρο ενώ έκοψαν και το καλώδιο του τηλεφώνου.

  Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί, καθώς έσπασαν την πόρτα που οδηγεί από τον 7ο στον 8ο όροφο και κλείδωσαν πάλι με δικό τους λουκέτο. Το λουκέτο και το σφυρί έχουν κατασχεθεί.

  Ειδικότερα, κατηγορούνται για 9 ληστείες.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ