Πέμπτη 13.06.2024
More

  Έγκλημα στα Καλύβια: «Μας κακοποιούσε επί χρόνια», είπε ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

  Συχνούς διαπληκτισμούς είχε ο 16χρονος με τον 71χρονο πατέρα του, τον οποίο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το βράδυ της Παρασκευής (22/12) στο σπίτι τους στα Καλύβια.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος τσακωνόταν συχνά στο παρελθόν με τον πατέρα του, και μάλιστα επικαλέστηκε «βρασμό ψυχής» για το έγκλημα μιλώντας στους αστυνομικούς.

  Σύμφωνα, δε, με όσα φέρεται να έχει πει υποστηρίξει ο δράστης, ο ίδιος, ο 19χρονος αδελφός του και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα.

  Ο αδελφός του 16χρονου και η 45χρονη μητέρα τους έμεναν αλλού (το ζευγάρι είχε χωρίσει), ενώ ο δράστης έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει και αυτός.

  Πώς έγινε το φονικό στα Καλύβια

  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 16χρονος είχε ακόμα έναν τσακωμό με τον 71χρονο πατέρα του το βράδυ της Παρασκευής.

  Πάνω στον καβγά, και όπως φέρεται να είπε ο δράστης στη μητέρα του, άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε πολλά τραύματα στον πατέρα του, στην κοιλιακή χώρα, στον θώρακα και στην πλάτη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τη ζωή του.

  Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο 16χρονος παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα.

  Ο ανήλικος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, ούτε έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ