Δευτέρα 20.03.2023
More

  Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα Δράσης περιόδου 2022-2025

  23η Σύνοδος της Πανελλαδικής Αντιπροσωπείας Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

  Με τις θετικότερες εντυπώσεις αποχώρησαν από τα Γιάννενα οι Αντιπρόσωποι προερχόμενοι απ’ όλη την Ελλάδα, που παρευρέθηκαν, το τριήμερο 24-25-26 Ιουνίου συμμετέχοντας στις εργασίες της συνόδου 23ης Πανελλαδικής Αντιπροσωπείας, σύμφωνα με τον απολογισμό της Ε.Ε.Τ.Ε. Μ.(Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών).

  Την πρώτη ημέρα, 24 Ιουνίου, όπως έχει καθιερωθεί, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, με τίτλο «η Ήπειρος στη νέα Ψηφιακή Εποχή: Επινοώντας το μέλλον»  με εισηγητή τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Σταύρο Νικολόπουλο, στην οποία συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των Αντιπροσώπων της ΕΕΤΕΜ,  αλλά και εκπρόσωποι των Τοπικών Φορέων, πολίτες της πόλης των Ιωαννίνων.

  Ως αναγνώριση της υποστήριξης και συνδιοργάνωσης της συνόδου της  23ης Πανελλαδικής Αντιπροσωπείας, αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στο πρόσωπο του Προέδρου του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημ. Δημητρίου και του Προέδρου του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η Πίνδος» Ανδρ. Δημητρίου.

  Το Σάββατο κατά την έναρξη του συνεδρίου αναλύθηκε η εισήγηση-πρόταση για το Πρόγραμμα Δράσης της Ένωσης (2022-2025) από τον Πρόεδρο της ΚΔΕ Δημήτρη Δημόπουλο.

  Κατά την ολοκλήρωση της συζήτησης ενσωματώθηκαν γραπτές ή προφορικές προτάσεις και στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία επί των παρόντων αντιπροσώπων και ο προγραμματισμός δράσης εγκρίθηκε με 49 ψήφους Υπέρ – 1 ψήφο Κατά, και ένα Λευκό.

  Την Κυριακή αρκετοί Αντιπρόσωποι επισκέφτηκαν το Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ