Κυριακή 26.05.2024
More

  Εννέα συλλήψεις για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού μετά από κατάρρευση κτιρίου

  Σε εννέα συλλήψεις έχει προχωρήσει μέχρι αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού μετά από κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά.

  Από τους εννέα συλληφθέντες οι τρεις νοσηλεύονται σε νοσοκομείο μετά το συμβάν, ενώ οι υπόλοιποι προσήχθησαν και κρατούνται στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην εισαγγελία.

  Ανάμεσα στους συλληφθέντες σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο εργολάβος, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού. Οι υπόλοιποι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβίαση του οικοδομικού κανονισμού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες από τον δήμο Πειραιά. Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, όταν σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική για κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά.

  Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εργασιών σε διώροφη κατοικία επί της οδού Νεωρίων στην ακτή Μητσοπούλου στο Πασαλιμάνι, κατέρρευσε ένα μέρος του κτιρίου με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός. Ο 31χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και συμμετείχε στις οικοδομικές εργασίες προκειμένου να ενισχύσει το εισόδημά του, ένα σύνηθες φαινόμενο πλέον σύμφωνα με αρκετούς αστυνομικούς.

   

   

  Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ