Τρίτη 07.02.2023
More

  ΕΟΤ: Παρέμβαση σε γερμανική δημοσίευση που εμφάνιζε το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην Τουρκία

  Την άμεση αντίδραση της διοίκησης του ΕΟΤ και των υπηρεσιών του εντός και εκτός Ελλάδας προκάλεσε η ένταξη φωτογραφίας από το Ναυάγιο της Ζακύνθου σε ταξιδιωτικό φυλλάδιο τουριστικού πράκτορα της Γερμανίας, που διαφήμιζε ταξίδι στην …Τουρκία, υπό τον τίτλο «Türkei Blau Reise» («Γαλάζιο ταξίδι στην Τουρκία»).

  Το γεγονός έγινε αντιληπτό από καταγγελία Έλληνα τουριστικού πράκτορα στον ΕΟΤ κι αμέσως επιλήφθηκε του θέματος ο γενικός γραμματέας του οργανισμού, Δημήτρης Φραγκάκης. Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας διαμαρτυρήθηκε έντονα προς το γερμανικό τουριστικό πρακτορείο, το οποίο και αφαίρεσε αμέσως τη σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδα του.

  Ταυτόχρονα, ο κ. Φραγκάκης έστειλε στις 12 Φεβρουαρίου επιστολή στον CEO του τουριστικού πρακτορείου, ζητώντας την απόσυρση και των υπό διανομή φυλλαδίων.

  H εταιρεία αποδέχθηκε το λάθος της και δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε αυτό το αίτημα. Προηγήθηκε η συγνώμη της εταιρείας και η δέσμευσή της να μην επαναληφθεί ανάλογο λάθος.

  Πηγή: www.naftemporiki.gr

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ